Kako su se, pred sam kraj protekle sezone “Zvezda Granda”, na krv i nož posvađali Jelena Karleuša i Aca Lukas, pa čak i do te mere da u samom finalu nisu razmenili nijednu reč niti se pozdravili, tokom celog leta se spekulisalo da li će sedeti zajedno u žiriju predstojeće sezone ovog muzičkog šou-programa.


Pre nekoliko dana je Snežana Đurišić za Pulsonline ekskluzivno otkrila da Aca ipak neće biti deo žirija, ali da joj nisu poznati razlozi koji stoje iza ovoga. Naposletku se oglasio i sam Lukas, potvrdivši naša saznanja ga nećemo gledati u ovoj sezoni muzičkog takmičenja. – Nisam više u “Zvezdama Granda” i nije smak sveta.


Ne znam zašto se oko toga podigla velika halabuka. To je za mene bio samo vid zabave i ništa više. Ono što me trenuto zanima su moja deca sa kojima odlazim na more. Za “Zvezde Granda” me baš briga – rekao je za Svet Aca, a na spomen Jeleninog imena i toga da li ona ima nekakve veze sa njegovom odlukom da se više ne nađe u ovom takmičenju, pevač je kratko odbrusio: – Šta ja imam sa tom ženom?
Pokreće Blogger.