Muzički šou-program “Zvezde Granda” ulazi u 13. sezonu, a na današnjem snimanju prve emisije sreli smo Snežanu Đurišić, članicu produkcijskog žirija, koja nam je otkrila istinu o onome o čemu su svi tokom leta nagađali.


Naime, u medijima se spekulisalo o tome ko će činiti stalnu postavku žirija, budući da su Jelena Karleuša i Aca Lukas stavili tačku na prijateljstvo, zbog čega se nagađalo da plavokosa pevačica nagovara Sašu Popovića da njenog kolegu zameni Dara Bubamara, dok su bile veoma glasne i priče da će direktor “Grand” produkcije angažovati i Kiju Kockar, pobednicu “Zadruge”. Ipak, Snežana je demnatovala sve ove navode, doduše donekle. – Ne, ne menja se ništa. Ono što je dobro to ne treba menjati.


Ono što ja znam je da ostajemo svi koji smo bili prethodne dve sezone – zaključila je Đurišićeva, potvrdivši da ćemo i ove sezone ponovo gledati Dragana Stojkovića Bosanca, Anu Bekutu, Jelenu Karleušu, Viki Miljković i Mariju Šerifović. Ipak, jedno ime nedostaje na njenom spisku. Naime, prema Snežaninim rečima Acu Lukasa će zameniti neki “pop ili rok pevač”. Pevačica je poručila da ima velika očekivanja od sezone na kojoj rade. – Saša Popović je veoma talentovan za svoj posao i nikad ne omane, u njegove ideje ne treba sumnjati. Sigurna sam da ćemo biti gledani, ako ne i gledaniji nego do sada – poručila je Snežana.
Pokreće Blogger.