Folk pevačica Rada Manojlović ne zaboravlja svoje poreklo i svoje najmilije i od početka karijere ocu obezbeđuje sve što mu je potrebno. Od novca koji je do sada zaradila u pevačkom poslu sagradila je ocu Radetu kuću, a sada je rešila da uloži novac u još nešto njemu jako bitno. Naime, kako piše “Alo!” Rada je ocu kupila novi traktor u vrednosti od neverovatnih 50.000 evra. – Rada mnogo nastupa i nije tajna da je njena cena daleko veća nego što njene koleginice uzimaju za nastupe. Ipak, ona nije od onih koje po svaku cenu novac troše na krpice i cipele, već odvaja sa strane kako bi mogla da pomogne porodicu.


Više puta je i sama isticala da joj materijalne stvari ništa ne predstavljaju, a da je najsrećnija kada može nešto da kupi svom ocu i sestri – kaže izvor i dodaje: – Njen otac Rade je veoma vredan čovek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi mešaju u to. Ipak, Rada je odlučila da ga obraduje jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je rešila da mu kupi novi – otkriva izvor za „Alo!“. Manojlovićeva je nedavno posetila jedan salon gde se prodaju traktori i odabrala jedan kojim će oca obradovati. – Svi zaposleni su bili iznenađeni kada su prepoznali Radu. No, kako je ona sa svima neposredna i ne ponaša se kao zvezda odmah im je objasnila da je došla kako bi kupila traktor za oca. Radnici su joj sa oduševljenjem pritekli u pomoć i pokazali joj nekoliko modela. No, Rada im je kroz osmeh objasnila da se ona slabo razume u traktore, te da bi najbolje bilo da joj oni preporuče. Kako je rekla, cena joj nije važna – otkriva izvor i nastavlja:     


– Zaposleni su joj predložili jedan od najprodavanijih modela za manja poljoprivredna domaćinstva, koji košta 50.000 evra. Rada se našalila sa njima i rekla da od svega što su joj ispričali o modelu koji kupuje, njoj se najviše dopada svetlo plava boja traktora. To je svima bilo simpatično i smešno, a Manojlovićeva je ostavila kaparu za traktor i kroz nekoliko dana će ova mašina biti dopremljena u Četereže, a Rada će u međuvremenu isplatiti celu sumu. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presrećan – kaže izvor za „Alo!“.
Pokreće Blogger.