Luna Đogani je konačno na dobrom putu da se oprovai od traume koja joj je prozrokovala veza sa Slobodanom Radanovićem u Zadruzi 1.Nakon što je shvatila da je vreme da nastavi dalje, Luna je stupila u kontakt sa svojim bivšim dečkom, mladim golmanom Goranom Buljandrićem, i rešila da pokuša da obnovi staru strast koja je nekada postajala između njih.


Luna i Goran zabavljali su se pre tri godine, pre nego što je ona upoznala Srđana Sarića, biznismena koji ju je obrukao i javno se ogradio od bilo kakve veze sa njom. Goran se tokom njenog učešća u Zadruzi nijr oglašavao i o svojoj nekadašnjoj ljubavi nije želeo preko medija da kaže bilo šta ružno. To je valjda bilo dovoljno da Luni poraste u očima i da pokuša još jednom da budu par. Da joj se Goran toliko sviđa da ga je čak i ne skriva, pokazuju fotografije na instagramu koju je okačila. Na fotki se vide ona i Goran, kao i jedana njena prijateljica sa dečkom. Luna je ispod gfotografija stavila emotikone parova.


Ne znako kako Goran reaguje na to što Luna ponovo ulazi u rijalitki kojoi joj je toliko naštetio tokom prve sezone, ali s obzirom na to koliko je novca uzela, ne čudi nas što je pristala. Luna je, kako saznajemo, dobila 50 hiljada evra unapred, a 50 hiljada evra će dobiti po završetku “Zadruge”. Iako joj je ponovni ulazak bio poslednja stvar na pameti, ovako velikodušnu ponuda čelnika Pinka nije mogla da odbije. Kako su nam prenele njene drugarice, Goran je obeća da će čekati dok se ne završi rijaltiji. Videćemo da li je ona spreman za novo vezivanje nakon svega kroz šta je prošla sa Radanovićem.
Pokreće Blogger.