Moram priznati da sam u mlađim danima bila zaista divlja, i varala sam svakog dečka sa kojim sam bila. Neki će reći da sam ku*va, ali šta da radim kada volim se*s. Odgovorno tvrdim da sam dobra osoba, i danas dobra supruga i majka.
Vjerovatno mi nećete vjerovati, kada čujete priču o najluđem događaju u mom životu, koji se odigrao na našoj rođenoj svadbi.
Suprug i ja smo se zabavljali dvije godine prije toga, a ja sam povremeno spavala i sa njegovim najboljim prijateljem i budućim vjenčanim kumom, za kojeg je to bila samo avantura: nije imao namjeru da me preotima, ili bilo šta slično. Bilo nam je lijepo, a bili smo dovoljno oprezni da se ništa ne sazna.
Nisam bila toliko luda da planiram da prevarim svog tek vjenčanog supruga već tokom svadbe, ali to se, prosto, dogodilo.
Nakon obavljenih procedura u opštini i crkvi, počelo je veselje u restoranu. Igrali smo, pjevali i pili, a moj novopečeni mužić je, bogami, bio zgodno pod gasom.
Dok smo plesali uz neke od naših omiljenih pjesama, kum me je zagrlio oko struka, i rekao mi na uho da sam ga neviđeno uspalila, i da bi me rado uzeo, sad i ovdje, na stolu, na sred sale.
Rekla sam mu da ne budali, ali kako da lažem da me je ovo što je rekao ostavilo ravnodušnom!?
Najbolji prijatelj mog muža bio je odličan ljubavnik.
Vrijeme je prolazilo, a sve me je više kopkalo – neprekidno smo flertovali, a on bi povremeno dolazio da igra sa mnom, i grlio me, maltene bezobrazno spuštajući šaku ka mojoj guzi.
Pred kraj veselja, mužić mi se maltene napio, i uglavnom je sjedio za stolom, a ja sam pričala sa rođacima. Kum mi je onda prišao i naredio da pođem sa njim. Nisam ni bila svjesna da je toliko lud.
Veselje se odigravalo u restoranu hotela, a on me je odveo u jednu od soba na prvom spratu – vlasnik mu je bio prijatelj, pa je tako dobio ključ.
Govorila sam mu da nije normalan, i slično, ali jednostavno nisam mogla da odolim! Bio nam je to jedan od najvrelijih se*sualnih okršaja – bilo je kratko, ali baš slatko. Srećom pa u strasti nismo pocjepali vjenčanicu, a razmazanu šminku sam očistila i kasnije dotjerala u WC-u.
Nakon svadbe, u komšiluku je počelo da se šuška o ovom događaju, i mislim da je to došlo i do mog muža. Međutim, on je blag i tolerantan čovjek, a moguće je da mi ništa nije rekao jer mu je bilo previše neprijatno. Shvatio je, vjerovatno, da mu je lakše da ni u šta ne povjeruje i da ne provjerava.
Sa kumom više nikad nisam spavala, i rekla sam mu da je bilo odlično, ali ludo, i da sada treba da prekinemo zauvijek. Uskoro se i odselio u Njemačku, pa je i to pomoglo.
Pokreće Blogger.