Gary i Kim bili su bebe, kada ih je daleke 1963. godine napustila njihova biološka majka. Godine su prolazile, čitav život, kada su saznali da imaju sestru. Čak 40 godina nakon majčinog odlaska, ponovno su pronašli svoju sestru.
Mama ih je ostavila bez riječi oproštaja. Nakon njezinog odlaska, otac ju je pokušavao pronaći, ali bezuspješno. Napustila ih je i nikada im se više nije javila. S vremenom, njihov se otac ponovno oženio, pa su blizanci nastavili živjeti ni sluteći da će 40 godina kasnije pronaći svoju sestru.
Nju je, pak, njihova majka ostavila odmah nakon što se rodila. Završila je u sirotištu. O njoj nisu znali ništa.


Njihova sestra Julie rodila se prije njih. Majka ju je na svijet donjela 1958. godine. Kada je imala samo tri tjedna, ostavila ju je ispred bolnice “Vojske spasa”. Jedini trag koji je ostavila iza sebe bila je poruka pisana rukom kako ju treba ponovno nahraniti, taj dan, oko 17 sati.
Julie Senior je imala 19 godina kada su joj njezini roditelji priopćili da je posvojena. Tražila je svoju biološku obitelj godinama. Istovremeno, Kim je nastojala rekonstruirati život koji su imali njezina majka i otac. Sestre su se ipak pronašle.
braca-sestre-blizanci-potraga-3
braca-sestre-blizanci-potraga-3
“Jako je važno znati iz koje bitelji dolazite. Uvijek sam željela znati kome sličim”, rekla je Julie koja nikada nije krivila majku što ju je napustila. “Uvjerena sam kako je imala jako težak život, da je morala učiniti to što je učinila. Nisam bila zanemareno dijete, ali me uvijek zanimalo zašto je to učinila”, dodala je Julie.


Punih 6 godina trajala je njezina potraga za obitelji. “Dobila sam mail od gospođe koja vjeruje da mi je polusestra, te da imam i polubrata. Bilo je to neočekivano. Teško mi je riječima objasniti što sam osjećala u tom trenutku”, rekla je Julie.
“Gerry je bio slabog zdravlja, a mene je ostavila samo nekoliko tjedana nakon poroda. Samo tako, rodila me
Pokreće Blogger.