Marija Šerifović razbesnela se danas, pa odlučila da uradi nešto što je retko koja domaća poznat ličnost uradila. Naime, ona je na jednoj klupi u Beogradu ugledala uplakanu devojčicu i prišla joj da vidi o čemu se radi.


Ona joj je ispričala da su joj iz džepa u rancu ukrali 650 dinara za užinu, pa je Marija morala da reaguje. – Koliko je tužno gde i kako živimo. Ok, kapiram da se to dešava na svakom koraku, ali detetu, i to još džeparac. E, pa nećeš ga majci! – kaže Marija u snimku koji je objavila u okviru storija, a u kom se vidi i devojčica.


Zbog toga je ona odlučila da pomogne devojčici i dala joj čak i više od onoga što su joj ukrali – pevačica je poručila svima da “ne budu go*na nego ljudi”, pa izvadila novčanicu od 2 hiljade i ponovo vratila osmeh na lice jedanaestogodišnjakinje, što je izazvalo oduševljenje njenih obožavalaca, koji su je pohvalili u komentarima.
Image result for “PA ZAR DEVOJČICI TO DA URADITE?” Marija Šerifović naišla na ŠOKANTAN PRIZOR USRED GRADA, a onda uradila nešto zbog čega će joj se svi diviti!(FOTO)
Ako vam se sviđa podijelite sa prijateljima
Pokreće Blogger.