1. Prljava posteljina Akcija u krevetu u kojem posteljina izgleda kao da si je nilski konj obrisao nos u nju te se pitamo je li je ikada promijenio? Ne, hvala! Nema ništa odvratnije od prljave posteljine i neidentificiranih mrlja.
2. Nenjegovana stopala Istina je da se stopala rijetko vide u svakodnevnom životu – osobito muška. Međutim, također je istina da stopala mogu biti strašno odbojna. Zamisli: u krevetu si s frajerom, ljubite se, mazite, polako se razodijevate, on skine hlače, majicu, potom skine čarapu, ti pogledaš prema dolje i – šok! Kao da si ugledala kuhanu orlovu nogu! Ajme – nokti, ajme – koža, ajme – odvratno! Dakle, dragi muškarci, ili redovita pedikura ili ostavite čarape na nogama. Hvala!


3. On pušta plinove za vrijeme predigre U određenom trenutku veze prestajemo se ženirati. Ali ipak – puštanje plinova i vođenje ljubavi ne idu nikako zajedno! I to još za vrijeme napete predigre! Ne, nikako!


4. Ekstremno loš zadah Naravno da svatko može imati loš zadah – od jela ili pića, na primjer. Osobito ga je teško izbjeći za vrijeme jutarnjeg alcoka. Međutim, u početku veze – kad se partneri još srame pričati o tome – treba pripaziti na higijenu usta. Ili mu barem – ako mu smrdi iz usta kao da je cijelu noć žvakao mrtvog štakora – ponudi „pepermint“ – shvatit će, a nikome neće biti veliki neuogdnjak…
5. Poderana pakiranja kondoma pored kreveta Čak i kod akcijaa za jednu noć ne trebamo znati da ima još puno drugih žena koje ponekad „spavaju“ u ovom krevetu.
Pokreće Blogger.