Popularni crnogorski pjevač nikada se u javnosti ne pojavljuje sa svojom suprugom, s kojom je dobio troje djece. Kako su mediji prenijeli prije nekoliko godina, Šako Polumenta se 2010. godine rastao od supruge Vesne, s kojom ima troje djece: Rijanu, Adisa i Rijaldu, piše “Glossy“. Međutim, tri godine kasnije, pjevač i njegova izabranica shvatili su da između njih i dalje postoji ogromna ljubav, te su nastavili zajednički život.


Šako Polumenta: Porodica je jedino pravo bogatstvo – U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće – rekao je tada Polumenta za “Kurir“. – Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od djece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu. Šako je danas ponovo u zagrljaju svoje supruge, a njegovi fanovi su prije nekoliko mjeseci konačno dobili priliku da saznaju i kako ona izgleda.– Stvari su se sada potpuno promijenile i ponovo su sretni – rekao je nakon pomirenja 2013. godine za “Kurir” izvor blizak paru.


Na zvaničnom profilu Šaka Polumente na društvenoj mreži Fejsbuk osvanula je Šakova i Vesnina zajednička fotografija, koja je otkrila da je njegova supruga plavokosa ljepotica.
Njegovi obožavaoci odmah su primijetili da su supružnici veoma lijep par, te da izgledaju presretno.
Pokreće Blogger.