NIJA LAKO NI NJOJ, A NI NJEMU, TAKO PRENOSI SRBIJADANAS.COM
Radi se o tome da pjevačica Severina Kojić duže vrijeme planira da otkači Igora Kojića i da se tako viša sa jednim veoma ozbiljnim hrvatskim moćnikom prenosi srbijanski telegraf.rs, a prema saznanjima izvora od bliskog pjevačici, Kebina snajka uživa sa 10 godina starijim moćnim biznismenom koji dolazi iz Splita, ali nema nikakve veze sa politikom.


Duže vrijeme imaju krizu u svom braku, a Severina se navodno viđa tajno sa biznismenom koji je veoma uvažena ličnost, pjevačica sada pokušava na sve načine da okonča svoj brak bez neke velike drame, a i da izađe iz njega, da bi mogla da bude sretna sa ovim novim moćnim biznismenom. Ipak, svjesna je i ona sama da bi to bio jako veliki odjek u javnosti, pogotovo što joj mali Keba pomaže u svemu i što je inače na svim nastupima prati, ona bi se odmah našla na lomači, zato što ga je prevarila i ostavila, kazao je izvor iz Hrvatske za Telegraf.
A sa druge strane, postoje i informacije kako se Severina posvađala sa Kebom, pošto se nije pojavila na njihovom porodičnom slavlju, koje se uveliko u Loznici proslavljalo, folker se tada naljutio na pjevačicu pošto ga ona nije ispoštovala.


Njoj je odmah Keba odbrusio, kazao je kako možda njegovo slavlje nije na nekom njenom nivou, ona izbjegava zbog toga porodicu Kojić, a Seve više nikada nije zakoračila u porodičnu kuću koja se nalazi na Bežanijskoj Kosi, kazao je izvor koji je jako blizak Severini.
A šta li će se to dogoditi između Severine i Igora, nama ostaje da vidimo, a obzirom da su veoma popularni razvodi na ovim prostorima, ništa novo ne bi ovo bilo.
Pokreće Blogger.