Zanimljivo je da Jelena Karleuša i direktor “Grand produkcije” iznose potpuno drugačije priče o ovoj temi. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša tvrdi da žirira praktično besplatno!


– Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa “Grandom” i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes – izjavila je Jelena.


S druge strane, direktor “Granda” Saša Popović tvrdi suprotno.
– Karleuša ne sjedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi – naveo je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.
– Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svjetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala.
Pjeva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcjenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju – zaključio je Popović
Pokreće Blogger.