Jedna od najpopularnijih osoba rijalitija Zadruga, voditeljica Dušica Jakovljević proživljava jako teške trenutke u životu.
Naime juče je u beogradskoj ulici Ljutice Bogdana eksplodirao džip vlasnika Dragana Milića, a koji je posljednjih mjeseci kozila i koristila popularna voditeljica rijalitija Zadruga Dušica Jakovljević.


Džip je potpuno uništen, a na mjestu eksplozije su intervenisali vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Ljekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvezla Dušicu, koja je dobila sedative. Na mjestu eksplozije, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu ispod automobila.
Dušica je danas nakon svega izjavila:


“Pokušavam da se oporavim od svega. Nije da mi je lako, ali moram da guram” – rekla je voditeljka Dušica Jakovljević i dodala:
“Nikome ništa nisam skrivila da bi mi bilo šta ovog tipa uradio. Iz tog razloga nisam uplašena. Verujem u nadležne organe i nadam se da će se sve završiti dobro. Ne želim uopšte mnogo da pričam o svemu jer je istraga u toku.”
Pokreće Blogger.