U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu oko jedan čas, na magistralnom puti Ivanjica Požega u mjestu Arilje, život je izgubio Miroslav Ostojić (35) dok je teške tjelesne povrede zadobio suvozač Dejan Đunisijević (20).
TEŠKA TRAGEDIJA: Rastužiće vas kada vidite ko je stradao u saobraćajnoj nesreći!
Automobil marke mercedes, kojim je upravljao Ostojić, sletio je sa kolovoza, prevrtao se nekoliko puta, a nesrećni vozač je preminuo u užičkoj bolnici.


TEŠKA TRAGEDIJA: Rastužiće vas kada vidite ko je stradao u saobraćajnoj nesreći!
– Kuća mu je na sto metara, tu u Grdovićima. Sutra je trebao da slavi rođendan. Strašno. Jutros je u Arilju muk. Čuli smo crne vijesti ranom zorom, šokirani smo – kaže mještanka Arilja.
Po njenoj priči Ostojić i Đunisijević su bili dobri prijatelji. Te kobne večeri vraćali kući sa nekog veselja.
– Ne znam stvarno šta je prethodilo nesreći. U pitanju je dionica gdje je put prav kao strijela. Međutim pada je neka kišica sitna, put je sigurno bio klizav….Policija će utvrditi detalje, ali nažalost njega više nema. Zaista je bio sjajan mladić, u Arulju ga pamte samo po dobru. Bio ej sjajan lik. Mnogo smo tužni i prazni, i ne možemo da se pomirimo uopšte sa tim da ga nema- priča ona.


Miroslav Ostojić iza sebe je ostvio suprugu i trogodišnjeg dječaka.
Nažalost crn mjesec za Arilje je avgust. prošle godine u ovo vrijeme u saobraćajnoj nesreći u Arilju, poginuli su Aleksandar Filipović (26) i Marko Mladenović (28), konobari sa najpoznatije plaže na Rzavu, “Bose noge“.
Do nesreće je došlo u mjestu Vrbice, takođe na putu koji vodi od Arilja ka Požezi, a kobni sudar se dogodio
Pokreće Blogger.