Portal Najboljikolaci.com Vam omogućava korištenje usluga i sadržaja svog portala uz sljedeće uslove korišćenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korištenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

ZAŠTITA I PRAVILA PRIVATNOSTI

Portal Najboljikolaci.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetioca portala. Vaše lične podatke prilikom posjete našem portalu, osim ukoliko ih sami ne obezbijedite. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila portala Najboljikolaci.com.

Korisnicima portala Najboljikolaci.com strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće bosanske i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvrjedljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način,

- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima,

- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica,

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane,

- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme,

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posjetioca portala i korisnika.

Vlasnici portala Najboljikolaci.com posjetiocima u dobroj namjeri obezbeđuje korišćenje sadržaja portala Najboljikolaci.com. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Autorska prava

Portal Najboljikolaci.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Najboljikolaci.com i podložno je tužbi. Najboljikolaci.com zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Najboljikolaci.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je portal Najboljikolaci.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice

Portal Najboljikolaci.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetioca i linkova na druge web stranice. Portal Najboljikolaci.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Najboljikolaci.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Portal Najboljikolaci.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmjene uslova korištenja

Najboljikolaci.com zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. Najboljikolaci.com neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Pokreće Blogger.